Adanasporda yeni sezon hazırlıkları

Adanasporda yeni sezon hazırlıkları -Adanaspor Teknik Direktörü Eriş: Bu sezon play-off maçlarına kalmadan Süper Lige çıkmak istiyoruz (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Bu sezon play-off maçlarına kalmadan Süper Lige çıkmak istiyoruz dedi.
     Kartepede bir otelde yeni sezon çalışmalarını sürdüren Adanasporlu ekip, teknik direktör Eriş gözetiminde yapılan düz konuşunun ardından güce dayalı çalışma yaptı. Futbolcuların kondisyon çalışmasının ardından teknik direktör Eriş, futbolcularına fiziki ağırlıklı çalışma yaptırdı.
     Yeni sezon hazırlıklarına ilişkin AA muhabirine açıklama yapan Eriş, ilk etap çalışmalarını Adanada yaptıklarını belirterek, ikinci etap çalışmalarını sürdürdükleri Kartepede, yeni sezona hazırlandıklarını kaydetti.
     Hazırlıklar sürdürülürken, belirledikleri bölgelere yapılacak transfer çalışmalarını hafta sonuna kadar sonlandıracaklarını ifade eden Eriş, lige iyi başlamak istediklerini bildirdi.
     Eriş, takımdaki mevcut kadroyu korudukları için oyuncular arasında uyumun kaybolmadığını dile getirerek, takıma yeni katılan bazı futbolcuların da antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla takıma uyum sağlayacağını kaydetti.
     Sezon hazırlıklarının başında olduklarını ve takımı fiziksel olarak yeni sezona hazırlamak için çalışmalar yürüteceklerini aktaran Eriş, Taktiksel olarak sıkıntımız yok. Geçen yıl çok fazla futbolcu kaybetmedik. Mevcut kadromuzu koruduk. Belirli bölgelere takviyeler yaptıktan sonra Adanaspor olarak lige çok iyi başlayacağımızı düşünüyorum dedi.
     Eriş, kulüp yönetimi ve taraftarlarının, takımlarının Süper Lige çıkabilecek güce sahip olduğuna inandığını anlatarak, Süper Lig hedefini gerçekleştirmek için çalışacaklarını kaydetti.
     Bu sezon yarım bıraktıkları işi tamamlamak istediklerini dile getiren Eriş, Bu sezon play-off maçlarına kalmadan Süper Lige çıkmak istiyoruz. Play-off maçlarında final oynayarak kaybetmek bizi biraz yıprattı ama camiamızın bu durum sonrasında bize sahip çıkması bizi onurlandırdı. Bu anlamda kaybettiğimiz final, bize moral olarak geri döndü. İstikrar bizim için önemli, bunu sağlayarak istediğimiz yere gelmek istiyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Adanasporda yeni sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER