Adana Valisi Coşun Kurban Bayramı mesajı

Adana Valisi Coşun Kurban Bayramı mesajı


ADANA (A.A) - Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
     Vali Coş, mesajında, Kurban Bayramının vatandaşlarımıza, İslam dünyasına ve bütün insanlığa hayırlı olmasını, yeryüzüne barış ve huzur getirmesi diledi.
     Bayramların, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin ve dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı günler olduğunu belirten Coş, şunları kaydetti:
     Bu günler, incinen gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği kucaklama arzusunun tazelendiği günler olması bakımından, toplumsal barışımız için çok önemli. Bayramın kazandıracağı manevi anlayışla sosyal dayanışma duygularımızı zirveye ulaştırıp, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatıp, sevinçleri olduğu kadar acıları ve sıkıntıları paylaşıp, mutlu bir geleceğe birlikte yürüyeceğiz.
     Coş, bayramın bütün milletimizin yüreğine daha çok ferahlık ve daha çok huzur vereceğini, toplumsal dayanışmamızı ve kardeşlik duygularımızı güçlendireceğini ifade ederek, şöyle devam etti:
     Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacaksak, aynı şekilde kahraman gazilerimizi, bayrama buruk giren aziz şehitlerimizin yadigarları ailelerini, çocuklarını yetimlerimizi de unutmayarak, daima onların yanında olmalıyız. Bu duygular içinde hayırlara vesile olması dileğiyle bütün Adanalı hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Valisi Coşun Kurban Bayramı mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER