Adana Valiliğinden ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Adana Valiliğinden ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıldı


ADANA (A.A) - Adana Valiliğinden ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapıldı.
     Adana Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçeleri Kaymakamlıkları tarafından Tellidere, PTT Evleri, Yavuz Sultan Selim ve Kurttepe mahallelerinin eğitim, altyapı, sağlık ve çevre konularında yapılacak yardımlar konusunda başlatılan Benim Mahallem Canım Mahallem Kampanyasının devam ettiği belirtildi.
     Adana Valisi Hüseyin Avni Coşun eşi Aylin Coşun da aralarında bulunduğu yardım ekibinin daha önce belirlenen 320 aileye gıda yardımı yaptığı kaydedildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Aylin Coş, hayırsever iş adamalarının desteklerini alarak ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmeye devam ettiklerini belirtti.
     Ramazanın, birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularını daha yoğun yaşadığını günler olduğunu vurgulayan Coş, Bu mübarek ayda yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Aynı zamanda yardım yapmak isteyen hayırseverlerinde ihtiyaç sahiplerimize desteklerini birlik beraberlik içinde bekliyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Adana Valiliğinden ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER