Adana Güç Birliği Vakfı Başkanı Serbest,

Adana Güç Birliği Vakfı Başkanı Serbest, ÇÜ Rektörü Kibarı ziyaret etti


ADANA (A.A) - Adana Güç Birliği Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hamit Serbest ve beraberindeki yönetim kurulu, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     Kibara yeni görevinde ve çalışmalarında başarı dileklerini ileten Serbest, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibarı, Güç Birliği Vakfının onursal üyesi olarak görmek istediklerini söyledi.
     Vakıf tarafından 2000 yılında çıkarılan Adananın Sosyoekonomik Raporu isimli kitabı Kibara sunan Serbest, vakfın çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.
     Serbest, Adananın gelişmişliğinin artırılmasında Çukurova Üniversitesinin lokomotif bir kurum olması gerektiğini dile getirerek, Kurum ve özellikle şahıs olarak sayın Rektörümüzden yüksek bir beklenti var. Bizde vakıf olarak rektörümüze destek vermeye hazırız. Önümüzde Adana Vizyon 2023 proje çalışması var. Bu proje içerisinde Çukurova Üniversitesinden de katkıda bulunmalarını bekliyoruz. Amacımız güç birliği sağlayarak üniversite-sanayi işbirliğini daha aktif bir duruma getirmek dedi.
     Kibar da ziyaretlerinden dolayı Prof. Dr. Hamit Serbest ve beraberindeki yönetim kuruluna teşekkür ederek, Adanalılık ruhunun canlanması ve Önce Adana anlayışıyla hareket etmemiz gerekiyor. Üretilen bilgi topluma yansımıyorsa, ürün ve teknoloji olarak yansımıyorsa sorun var demektir. Şu andaki amacımız üniversite olarak neler yapabiliriz ve güzel Adanamıza nasıl katkı sağlayabiliriz, buna bakacağız. Bu yüzden Adana Güç Birliği Vakfı gibi vakıflarla işbirliği içinde olmak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adana Güç Birliği Vakfı Başkanı Serbest, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER