Adana Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması Çamlıyaylada

Adana Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması Çamlıyaylada


MERSİN (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesince bu yıl 19uncusu gerçekleştirilecek Altın Koza Film Festivali kapsamında hazırlanan Gezici Sinema Tırının 6. durağı Çamlıyayla oldu.
     Çamlıyayla pazar yerinde gerçekleştirilen etkinliği Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile Çamlıyayla Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Çamlıyayla Emniyet Müdürü Mustafa Eroğlu ile çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş izledi.
     Büyükşehir Belediye Bandosunun gösterisiyle başlayan etkinliklerin açılış konuşmasını yapan Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, çeşitli gösterimlerin yer aldığı ve zengin içerikli bir programı ilçe halkıyla buluşturan Aldırmaz ve ekibine teşekkür etti.
     Tepebağlı, 1969 yılından bu yana süregelen ancak çeşitli sebeplerle ara verilen Altın Koza Film Festivalinin, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmazın büyük gayretleriyle Türkiye çapına yayılıyor olmasından büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek Bu bizim festivalimiz. Şimdi filmlerimizle ve diğer etkinliklerle, Türkiyenin her yerine ulaşacak çok güzel bir etkinlik olarak göze çarpıyor. Hem Çukurovanın hem de Adananın ismi bundan sonraki süreçte Altın Koza sayesinde daha çok duyulacak dedi.
     Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, Çamlıyayla halkı ve yayla sakinleriyle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:
     Buraya muhteşem bir kadroyla çalışma arkadaşlarımızla sizlerle kucaklaşmaya geldik. Çukurova bölgesinin nüfusu 10 milyon kişiyi barındırıyor. Dolayısıyla bu çok büyük bir güçtür. Sizlerden aldığımız bu güçle, Altın Koza Film Festivalini tüm Anadoluya yaydırmak arzusu içindeyiz. Bu etkinlik Türkiye de bir numara olacak. Bu kadro bu inanmış topluluk, inşallah bunları başaracak. Çukurova sizinle kucaklaşmaya sizden alacağı gücü Anadoluya yaymaya çıkıyoruz.
     Etkinlik kapsamında, Hacivat-Karagöz oyunu ile çeşitli film gösterimleri ve konserler verildi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Büyükşehir Belediyesi Gezici Sineması Çamlıyaylada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER