Adanadaki AK Partili kadınlara saldırı iddiası

Adanadaki AK Partili kadınlara saldırı iddiası -AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Karaköse: "Bu saldırıyı esefle kınıyoruz. Bu bir acizliktir"


ADANA (A.A) - AK Parti Adana Kadın Kolları Başkanı Fatma Karaköse, Kozan ilçesinde partili kadınlara "çözüm sürecine" tepki gösteren bir kişinin hakarette bulunarak saldırmasıyla ilgili, "Bu saldırıyı esefle kınıyoruz. Bu bir acizliktir" dedi.
     Karaköse, AK Parti Kozan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, saldırıya uğradığı belirtilen İlçe Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraz ve ilçe yönetim kurulu üyelerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Karaköse, düzenlediği basın toplantısında, Boyraz ve yönetim kurulu üyelerinin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Bu saldırıyı esefle kınıyoruz. Bu bir acizliktir" diye konuştu.
     Bir daha böyle bir olayın meydana gelmemesi temennisinde bulunan Karaköse, şöyle devam etti:
     "Saldırganın MHPli olduğu ifade ediliyor. Özellikle ben MHPnin tabanının da bundan rahatsız olduğuna inanıyorum. Eğer aciz olmasaydı duygu ve düşüncelerini sözle ifade ederdi. Mensup olduğu partinin çatısı altında ifade ederdi. Eğer siyaseten bir kimliği varsa da parlomentoda ifade eder. Aciz insanın, yetersiz insanın, kişiliksiz insanın sözü, karşılıklı konuşmayı, eleştiriyi bırakıp saldıracağına inanıyorum. Çok üzüldük. İnşallah bir daha böyle olaylar olmaz. AK Partinin uzun zamandır iktidarda olması bazı insanları sanırım rahatsız ediyor. Ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Biz onlar kadar çirkinleşemeyiz. Biz AK Partinin ak kadrolarıyız, ak kadınlarıyız. Ne demek istediğimizi cümlelerimizle ifade etmemiz gerekir. Bizler, bunu bir saldırı veya hakaret şeklinde ifade edemeyiz. Belki bizi buna doğru çekmek istiyorlar. Başta Başbakanımız olmak üzere biz bir ekibin parçasıyız. Bize düşen görevleri yapacağız. İnandığımız şeyler doğrultusunda, hem çocuklarımızın geleceği hem Türkiyenin geleceği için sahada olacağız. Onun için burdayız. Korkmadık korkmayacağız. Çekineceğimiz bir şey yok. Mücadelemize ve çalışmamıza hep beraber sürdüreceğiz. Bakın bir başı açık il başkanı, bir başı kapalı ilçe başkanı bayan yan yanayız. Bu Türkiyenin bir mozaiği ve güzelliğidir. Kimse kimseyi başka bir şey için zorlayamaz. Çok şükür başımız dik alnımız ak. Arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Haklı davalarında, adli süreçte de yanınızdayız."
     Kozan İlçe Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraz ise yaşadığı olayı anlattıktan sonra, "Biz büyük bir aileyiz. Bu aileyi kimse yıkamaz. Daha da güçlenerek ileriye doğru gidiyoruz" dedi.
     Adananın Kozan ilçesinde ev ziyaretlerinde bulunan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Boyraza "çözüm sürecine" tepki gösteren bir kişinin hakarette bulunarak saldırdığı iddia edilmişti.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Adanadaki AK Partili kadınlara saldırı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER