Adanada yılbaşı önlemleri

Adanada yılbaşı önlemleri -Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri Noel Baba, simitçi, çiçekçi, şekerci, biletçi gibi kılıklara girerek yılbaşı gecesi önlem alıyor -Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri de eğlence


ADANA (A.A) - Adanada sivil polis ekipleri, Noel Baba, simitçi, çiçekçi, şekerci, biletçi gibi kılıklara girerek yılbaşı gecesi önlemlerini arttırdı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri de eğlence mekanlarında sahte içki denetimi yaptı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, yılbaşı gecesi işlenebilecek suçlar ve taciz olaylarında artış yaşanabileceği öngörüsüyle önlemlerini arttırdı.
     Hırsızlık, Ahlak, Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin izinleri yılbaşı için iptal edilirken, Güven Timi ekipleri ise tebdili kıyafetle görev aldı.
     Güven Timi ekiplerinin bazıları Noel Baba kıyafeti giyerken, bazıları ise simitçi, çiçekçi, şekerci, biletçi gibi kılıklara girerek, yılbaşı gecesi görev yaptı.
     Atatürk Caddesinde toplanan güven timi ekipleri, amirlerinden görev yerleri ve uyarıları aldıktan sonra, girdikleri çeşitli kılıklarda özellikle yoğunluğun olduğu Baraj Yolu Caddesi ve Atatürk Caddesi ile Gazipaşa, Ziyapaşa, Turgut Özal Bulvarlarında çalışmalarına başladı.
     Şüpheli şahıslar kendilerini fark etmeden yanlarına yaklaşan ekipler, kimlik ve üst araması yaparak şüpheliler hakkında gerekli işlemleri gerçekleştiriyor.
     Ekiplerin, sabaha kadar görevlerini devam ettirecekleri bildirildi.
    
     -Sahte içki denetimi-
    
     Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri de yılbaşını fırsat bilerek, piyasaya sahte içki satmak isteyenlere karşı önlemler alıyor.
     İl Müdürlüğüne bağlı gıda denetim ekipleri, eğlence mekanlarında sahte içki ve bozuk gıda denetimi yaptı.
     Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle eğlence mekanlarına giden denetmenler, işletme ruhsatlarını, mutfakları, alkollü içkilerin faturalarını kontrol etti.
     Ekipler, eksiklik belirlediği mekanların sahiplerine uyarıda bulunarak, eksiklerin giderilmesi için süre verdi.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar - İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanada yılbaşı önlemleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER