Adanada kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonları

Adanada kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonları -Jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonlarda 188 bin 200 paket gümrük kaçağı sigara ile 37 kilo 900 gram esrar ele geçirildi


ADANA (A.A) - Adanada jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonlarda 188 bin 200 paket kaçak sigara ile 37 kilo 900 gram kubar esrar ele geçirildi.
     Adana Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ceyhan ve Yüreğir ilçe jandarma komutanlıklarına bağlı ekiplerce, emniyet ve asayişin sağlanması, kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla nisan ayında yol kontrol ve arama faaliyetleri gerçekleştirildi.
     Doğu ve Güneydoğu Anadoludan gelen yol güzergahında yapılan kontrol ve arama faaliyetleri sırasında, alınan ihbarlar üzerine durdurulan araçlarda toplam 188 bin 200 paket kaçak sigara ele geçirilirken, olaylara karışan 25 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.
     Yüreğir İlçe Jandarma Komutanlığınca alınan ihbarlar üzerine yapılan ev aramalarında da 37 kilo 900 gram kubar esrar ele geçirildiği, zanlılar hakkında adli makamlarca yasal işlem yapıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşik / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adanada kaçak sigara ve uyuşturucu operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER