Adanada belediye hizmetleri

Adanada belediye hizmetleri -Büyükşehir Belediyesi ekipleri Ray Sokakta yağmur suyu kolektörü ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarının devamını için çalışma yapıyor


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, Ray Sokakta yağmur suyu kolektörü ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarının devamını için çalışma yaptığı bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, son 50 yılda Adanada 152 kilometre ana kolektör yapılırken, kendilerinin 2 yılda 105 kilometre ana kolektör inşa ettiklerini belirtti.
     Çalışmaların tamamlanmasıyla gelecek yıl su baskını olmayacağını bildiren Aldırmaz, Gazeteci arkadaşlarımı da yağmurlu bir günde bu baskını olan tren hattının altına davet edeceğim ve onlarla çay içeceğiz. Bir damla su olmadığını görecekler ifadeleri kullandı.
     Aldırmaz, Mustafa Kemal Paşa Bulvarını Denizli ve Sakarya mahalleleri ile Havaalanı Kavşağına bağlayacak proje kapsamındaki çalışmaların da sürdüğünü açıkladı.
     Mustafa Kemal Paşa Bulvarının, daha önce çıkmaz bulvar olarak anıldığını belirten Aldırmaz, şunları kaydetti:
     Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Türkmenbaşı Bulvarının devamı olacak, Şehit Mehmet Özer Caddesi ile buluşacak. Buradan da tünel ile Havaalanı Kavşağına bağlanacak. Gümrük yanından açacağımız bulvarla Obalar ve Akkapıya ulaşacak.
    
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Adanada belediye hizmetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER