Adanada Evim Sensinin özel gösterimi yapıldı

Adanada Evim Sensinin özel gösterimi yapıldı -Filmin yönetmeni ve başrol oyuncusu Özcan Deniz: Filmin senaryosu bir Kore filminden uyarlama, çalıntı değil


ADANA (A.A) - Evim Sensin filminin yönetmeni ve başrol oyuncusu Özcan Deniz, Filmin senaryosu bir Kore filminden uyarlama, çalıntı değil dedi.
     Özcan Deniz, filmin bir alışveriş merkezinde düzenlenen özel gösterimi öncesi yaptığı basın toplantısında, Adanada bulunmaktan büyük keyif aldığını belirterek, Böyle seyircisi olan ve sinemayı seven bir kentte bulunmak, bir sinemacı olarak onur ve keyif verici bir şey diye konuştu.
     Filmin yeni gösterime girdiğini belirten Deniz, şöyle konuştu:
     Biz filmi hep teknik ekiple beraber izledik. Seyirciyle beraber filmi izleme şansım çok fazla olmadı. Hepimizin ortak duygularına hitap eden bu filme şu ana kadar olan ilgi bizi mutlu etti. Adanada daha önce festival nedenleriyle bulundum ama şimdi çok daha özel bir anlamı olan, kendi yaptığım bir filmden dolayı buradayım. Çok keyifli ve heyecanlıyım.
     Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Deniz, Filmin senaryosu bir Kore filminden uyarlama, çalıntı değil ifadesini kullandı.
     Adananın müthiş bir plato olduğunu anlatan Deniz, Eski Adana manzarasını gördüm ve onun bozulmaması taraftarıyım. Keşke bir miktarı sinemacılar tarafından korunabilse diye konuştu.
     Kent dokusunun iyileştirilerek korunması gerektiğini belirten Deniz, Her sinemacı gibi benim de Adanada bir film çekme hayalim var tabii ki dedi.
     Konuşmanın ardından Özcan Deniz, aralarında Vali Hüseyin Avni Coşun da bulunduğu davetlilerle filmi izledi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan / Anıl Bağrık
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Adanada Evim Sensinin özel gösterimi yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER