Adalet Bakanı Ergin:

Adalet Bakanı Ergin: -Yavrularımızın, bizden sonraki nesillerin geleceğini bina edecek hizmetler yapıldı. Bütün bu hizmetlerin kaynağında, son 10 yıldır tesis edilmiş olan siyasi istikrar, bu siyasi istikrarın ortaya çıkardığı e


ADANA (A.A) - Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Yavrularımızın, bizden sonraki nesillerin geleceğini bina edecek hizmetler yapıldı. Bütün bu hizmetlerin kaynağında, son 10 yıldır tesis edilmiş olan siyasi istikrar, bu siyasi istikrarın ortaya çıkardığı ekonomik istikrar var dedi.
     Bakan Ergin, Ceyhan Adalet Sarayının açılışının ardından, Ceyhan Tarım Açık Ceza İnfaz Kurumunu ziyaret ederek, yapımı tamamlanan sosyal tesislerin açılışını gerçekleştirdi.
     Buradaki tadilat çalışmalarını da inceleyen Ergin, AK Parti Ceyhan İlçe Teşkilatının yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Ergin, törende yaptığı konuşmada, AK Partinin iktidardaki 10. yılında olduğunu, 10 yılda Türkiyenin çok önemli kazanımlar ve mesafeler kat ettiğini, bunun kıymetinin bilinmesi gerektiğini ifade etti.
     Türkiyenin mevcut yürüyüşünü devam ettirmesi gerektiğini belirten Ergin, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Bu aksamamalı, kesintiye uğramamalı. Türkiye son 10 yılda ekonomisini kat ve kat büyüttü, sosyal devlet ilkesini güçlendirdi, dış politikada önemli kazanımlar elde etti ve alt yapısını yeniden inşa etti. Yavrularımızın, bizden sonraki nesillerin geleceğini bina edecek hizmetler yapıldı. Bütün bu hizmetlerin kaynağında, son 10 yıldır tesis edilmiş olan siyasi istikrar, bu siyasi istikrarın ortaya çıkardığı ekonomik istikrar var. Dolayısıyla, bu gelişimin, büyümenin devam edebilmesi için ve ülkemizin daha da ilerilere gidebilmesi için olmazsa olmazımız, siyasi istikrarın temini ve devamı, buna bağlı olarak ekonomik istikrara dayalı büyümenin devam etmesi. Bunun için de teşkilatlarımızın iyi şekilde çalışması lazım.
     Erginin konuşmasının ardından, törene katılan AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar için partililer tarafından sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Doğum günü pastasını kesen Ünüvar, Bakan Ergine pastadan ikram etti. Ergin de Ünüvara pasta ikramında bulundu.
    
     Muhabir: Aycan Demirel-Volkan Kaşık
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adalet Bakanı Ergin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER