Acıpayam Kaymakamı Kalkar:

Acıpayam Kaymakamı Kalkar: THK, her yıl topladığı fitre ve zekat gelirlerinin yüzde 50sini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aktarıyor


DENİZLİ (A.A) - Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Türk Hava Kurumunun (THK) her yıl topladığı fitre ve zekat gelirlerinin yüzde 50sini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aktardığını söyledi.
     THK Acıpayam Şube Başkanı Veysel Kaya, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkarı ziyaret ederek, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Kaymakam Kalkar, kabulde yaptığı konuşmada, THK ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının, toplum yararına çalışan sivil toplum kuruluşları olduklarını kaydetti.
     Her iki kuruluşun da amacının insanlara hizmet etmek olduğunu belirten Kalkar, şunları kaydetti:
     Kurumlarımız insanlarımızın sıkıntılarını bir nebze olsun azaltmak için durmaksızın çalışıyorlar. THK, her yıl topladığı fitre ve zekat gelirlerinin yüzde 50sini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına aktarıyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından bu paralar ilçemizdeki yoksul ve yardıma muhtaç aileler yararına kullanılıyor. THK Acıpayam Şubesini gayretlerinden dolayı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.
     THK Acıpayam Şube Başkanı Veysel Kaya da THKnın halktan aldığını yine halka verdiğini belirtti.
    
     Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Çiftçi / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Acıpayam Kaymakamı Kalkar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER