Acil Serviste kadın doktora darp girişimi

Acil Serviste kadın doktora darp girişimi iddiası -Eskişehir Devlet Hastanesinde, bir kişinin, yakını olan hastaya rapor vermediği gerekçesiyle kadın doktora küfredip tekme attığı iddia edildi


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehir Devlet Hastanesinde, bir kişinin, yakınına rapor vermediği gerekçesiyle kadın doktora küfredip tekme attığı iddia edildi.
     İddiaya göre, Acil Servise gelen İ.T, yanındaki yakınının hasta olduğunu söyleyerek, doktor E.Kden rapor vermesini istedi.
     İ.Tnin yakınını muayene eden E.K, hastanın rapor verilebilecek bir rahatsızlığı olmadığını ifade ederek, hastayı, Kulak Burun Boğaz Polikliniğine sevk etti. Bu kişiler, poliklinikte görevli doktorun da rapor vermemesi üzerine yeniden Acil Servise geldi.
     E.Kden tekrar rapor isteyen ve buna olumsuz yanıt alan İ.T, ona küfrederek tekme attı. Çevredeki sağlık çalışanlarıyla güvenlik görevlilerinin araya girmesi sonucu olayın büyümesi önlendi. Daha sonra İ.T. ile yakını, olay yerinden uzaklaştırıldı.
     İ.T, E.Knin şikayetçi olmasından dolayı polis ekiplerince gözaltına alındı.
     Eskişehir Tabip Odası Başkanı Bülent Nazım Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Acil Servis çalışanlarının şiddete daha fazla maruz kaldığını bildirdi.
     Doktor arkadaşlarının yanında olduklarını belirten Yılmaz, Başsavcılıkta bu saldırının üzerinde durulması gerektiğini söyledik. Bugün fiziki bir saldırı ve sözlü hakaretle karşılaşıldı, yarın bunun sonunda cana kasteden bir davranışla karşılaşılması an meselesidir dedi.
     Yılmaz, E.Kye yönelik saldırıdan dolayı gerekli girişimlerde bulunacaklarını ve olayı protesto ettiklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Fatih Doğan / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Acil Serviste kadın doktora darp girişimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER