Açıköğretim Fakültesi büroları önünde kart kuyruğu

Açıköğretim Fakültesi büroları önünde kart kuyruğu -Haftasonu güz dönemi ara sınavına girecek açıköğretim fakültesi öğrencileri, öğrenci kimlik kartlarını alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu


İZMİR (A.A) - Haftasonu güz dönemi ara sınavına girecek Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, sınava girebilmek için gerekli olan öğrenci kimlik kartlarını alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.
     Öğrenci kimlik kartını almak isteyen öğrenciler, Açıköğretim Fakültesi büroları önünde erken saatlerden kuyruğa girdi. Soğuk havada uzun süre beklemekten şikayetçi olan öğrenciler, kartların alınması için kendilerine daha uzun süre tanınması gerektiğini ifade etti.
     Öğrencilerden Özge Özcan, cep telefonuna iki gün önce gece vakti kartın alınabileceği şeklinde mesaj geldiğini belirterek, Dün geldim, çok fazla sıra vardı. Yarın daha erken gelirim diye düşündüm. Bugün de sabah saat 8de kuyruğa girdim. 3 saatten fazla zamandır bekliyorum diye konuştu.
     Sınava girmek için kartı almak zorunda olduğunu ve kartı bugün akşama kadar alması gerektiğini kaydeden Özcan, kartlar için daha önce de haber verilebilir veya adreslere de yollanabilirdi dedi.
     Adem Giliz de, kartını almak için dün de büroya geldiğini, ancak işi olduğu için uzun kuyrukta bekleyemediğini kaydederek, bugün kartı almak için işe gitmediğini, kart için tanınan zamanın kısa olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Tolga Albay
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Açıköğretim Fakültesi büroları önünde kart kuyruğu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER