Açık unutulan musluk nedeniyle öldü

Açık unutulan musluk nedeniyle öldü -Konyada, açık unuttuğu musluk yüzünden evini su basan kadın, yerdeki prizin suyla teması sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti


KONYA (A.A) - Seydişehir ilçesinde, açık unuttuğu musluk nedeniyle evini su basan kadın, yerdeki prizin suyla teması sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.
     Anabağlar Mahallesindeki tek katlı evde yalnız yaşayan Mukadder Onaylı (61), misafirliğe gitmek üzere evden çıkarken, muslukları açık unuttu.
     Misafirlikten döndüğünde evini su bastığını gören Onaylı, açık olan musluğu kapatmak için eve girdi. Bu sırada yerdeki prizin suyla teması nedeniyle elektrik akımına kapılan Onaylı ve kendisine yardım etmek isteyen yakını Onur Çağdaş Bozçiçek (26), ağır yaralandı.
     Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan Onaylı, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Tedavisi süren Bozçiçekin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
     Mukadder Onaylının yaklaşık 1 yıl önce emekli başkomiser olan eşini, 7 ay önce de polis memuru oğlu Abdullah Onaylıyı kaybettiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Açık unutulan musluk nedeniyle öldü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER