Açık Öğretim Lisesi kayıt süresi uzatıldı

Açık Öğretim Lisesi kayıt süresi uzatıldı


SİVAS (A.A) - Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin, 12 Ekim Cumartesi gününe kadar uzatıldığı bildirildi.
     Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıt ve kayıt yenileme katılım bedelini, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genele Müdürlüğü hesabına, Vakıflar Bankası veya Halk Bankasının herhangi bir şubesinden, kimlik numaralarıyla yatırmaları gerektiği belirtildi.
     Katılım bedelini bankaya yatıran öğrencilerin, kayıt işlemlerini il ve ilçelerdeki genel lise, Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Müdürlüklerinden yaptırabilecekleri ifade edildi.
     Katılım ücretini hatalı yatıran öğrencilerin, ücretlerin iadesi için, www.aol.meb.gov.tr adresinde yer alan matbu dilekçeyi doldurarak, dilekçe ekinde banka katılım bedelini yatırdığına ilişkin dekontun aslı ile birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü) / ANKARA adresine postayla başvurmaları gerektiği belirtildi.
     Öğrencilerden, www.aol.meb.gov.tr adresini sık sık ziyaret etmeleri istendi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Açık Öğretim Lisesi kayıt süresi uzatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER