ABİGEM Direktörü Prof. Dr. Demirdöğen:

ABİGEM Direktörü Prof. Dr. Demirdöğen: -Statü, sektör ve büyüklük ayrım yapmadan bütün kurum ve işletmelere hizmet veriyoruz


ERZURUM (A.A) - Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Direktörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen, statü, sektör ve büyüklük ayrım yapmadan bütün kurum ve işletmelere hizmet verdiklerini söyledi.
     Demirdöğen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, işletmelerin uzun dönem de sağlıklı ve varlıklı olabilmeleri için ihtiyaç duydukları araçları, bilgi ve yetenekleri sağladıklarını belirterek, ABİGEM olarak asıl KOBİleri desteklemeye yönelik çalışmalar yaptıklarını bildirdi.
     Kurumlara eğitim verirken hiçbir ayrım gözetmediklerini ifade eden Demirdöğen, Statü, sektör ve büyüklük ayrım yapmadan bütün kurum ve işletmelere hizmet veriyoruz. Pazarlama yönetiminde danışmanlık hizmeti veriyoruz. Amacımız, firmaların satışlarını artırabilmeleri için etkin pazarlama strateji geliştirmelerine yardım etmektir dedi.
     Prof. Dr. Demirdöğen, pazarlama yönetimi danışmanlık hizmeti kapsamında, pazarlama stratejilerinin oluşturulması, pazar araştırması, pazarlama planı hazırlanması, ürün geliştirme, marka yönetimi ve satışı stratejilerinin geliştirilmesi gibi konularda hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber ABİGEM Direktörü Prof. Dr. Demirdöğen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER