AA foto muhabiri Yakutun futbol maçında

AA foto muhabiri Yakutun futbol maçında yaralanması -TGF Genel Başkan Yardımcısı Karakaş: -Yaşanması muhtemel bir sonraki holigan saldırıları önlemek için ucuz atlatıldı diye avunmak yerine hiç yaşanmaması için gerekli tedbirleri


EDİRNE (A.A) - Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş, dün oynanan Sanica Boru Elazığspor-Beşiktaş maçında atılan meşale sonucu yaralanan AA foto muhabiri İbrahim Yakuta geçmiş olsun dileklerini iletti.
     Karakaş, yaptığı yazılı açıklamada, Sanica Boru Elazığspor-Beşiktaş maçında Anadolu Ajansı foto muhabiri İbrahim Yakutun yaralanmasına neden olan saldırganın, bir an önce yakalanarak yargılanmasını istedi.
     Sporun, dostluk, kardeşlik duygularını ön plana çıkaran unsurlarını hiçe sayarak, spora şiddeti alet edenleri nefretle kınadığını ifade eden Karakaş, şunları kaydetti:
     Futbolun centilmenlik kavramını içinde barındıran bir spor dalı olduğunu unutup maç izlemekten, taraftar olmaktan öte içindeki bastırılmış duyguları, kızgınlığı tüm topluma zarar verecek şekilde tribünlerde ortaya çıkaran bir holigan terörüne dün oynanan Sanica Boru Elazığspor-Beşiktaş maçında bir kez daha tanık olduk. Tribünlerde takımını desteklerken, dostluğu, birlikteliği ve taraftar kültürünü anlamamış, takımının başarısına gölge düşürecek, masum insanlara zarar verecek kadar gözü dönmüş bir holigan, görevi başındaki bir basın mensubunun da yaralanmasına neden olmuştur. Yaşanması muhtemel bir sonraki holigan saldırılarını önlemek için ucuz atlatıldı diye avunmak yerine hiç yaşanmaması için gerekli tedbirlerin acilen alınması gerekmektedir.
     AA ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Karakaş, Başta AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk olmak üzere, AA Diyarbakır Bölge Müdürlüğü foto muhabirlerinden İbrahim Yakuta ve tüm basın camiasına geçmiş olsun diliyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber AA foto muhabiri Yakutun futbol maçında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER