AA 2012 Yıllıkları kitapçılarda

AA 2012 Yıllıkları kitapçılarda -Türkçe, İngilizce ve Arapça dillerinde yayımlanan yıllıklar, tarihe not düşen haber ve fotoğraflarıyla kitapçılarda yerini aldı


SAMSUN (A.A) - Anadolu Ajansının büyük bir titizlikle hazırladığı, araştırmacılar ve arşiv tutkunları için el kitabı niteliği taşıyan Türkçe, İngilizce ve Arapça dillerinde yayınlanan 2012 yıllıkları, seçkin kitapçılarda yerini aldı.
     AA Kurumsal İletişim Müdürlüğünce hazırlanan yıllıklarda, dünyada ve Türkiyede 2012 yılında öne çıkan olaylar kronolojik sıralama ve yüksek kaliteli fotoğraflarla sunuluyor.
     Türkiyede ilk defa 3 dilde hazırlanan çalışma, AAnın deneyimli editörlerince yeniden yazılan metinlerden, bin 865 haber ve 276 yüksek çözünürlü fotoğraftan oluşuyor.
     Tarihe tanıklık eden ve siyasetten sanata, ekonomiden spora, Türkiye ve dünyanın değişik noktalarında 2012de hafızalara kazınan olay ve kişilere yer verilen yıllıklar, tüm seçkin kitapçılardan ve internet üzerinden satın alınabiliyor.
     Türkiyenin en güçlü arşivi olan AA yıllığı www.amazon.com, www.idefix.com, www.ilknokta.com, www.dr.com.tr, www.kitapambari.com, www.ilkekitap.com, www.kitapvitrini.com, www.pandora.com.tr, www.kitapadresi.com ve www.hepsiburada.com internet adreslerinden temin edilebilir.
    
     Muhabir: Kadir Karakuş
     Yayıncı: Eda Ay
<< Önceki Haber AA 2012 Yıllıkları kitapçılarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER