AAdan yılın fotoğrafları oylaması

AAdan yılın fotoğrafları oylaması -Yılın Fotoğrafları oylamasına katılan Amasya Valisi Öz 2, Tokat Valisi Taşkesen 6, Çorum Valisi Başköy ise 1 fotoğraf beğendi


AMASYA (A.A) - AA tarafından düzenlenen Yılın Fotoğrafları oylamasına katılan Amasya Valisi Abdil Celil Öz 2, Tokat Valisi Mustafa Taşkesen 6 ve Çorum Valisi Sabri Başköy ise 1 fotoğraf beğendi.
     Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) toplantısına katılan Valiler Öz, Taşkesen ve Başköy, yıl içinde AA muhabirlerinin objektiflerine yansıyan ve 36 kareden oluşan Yılın Fotoğrafları galerisini inceleyerek oylamaya katıldı.
     Fotoğrafların birbirinden güzel ve estetik olduğuna vurgu yapan ve fotoğraf seçme konusunda zorlanan Amasya Valisi Öz, İsrail askerleri yürüyüş yapan Filistinlilere müdahale etti ve Çiftçinin kış hazırlığı fotoğraflarını beğenerek oyladı.
     Tokat Valisi Taşkesen ise, Çiftçinin kış hazırlığı, Van semalarında dolunay güzelliği, Davutoğlu Şifa Hastanesini ziyaret etti, Suriyede ekmek sıkıntısı had safhada, Ankarada kış ve Van sonbaharda bir başka güzel fotoğraflarını beğendi.
     Çorum Valisi Başköy ise Rohingya Müslümanlarının yaşam mücadelesi fotoğrafını beğenerek oylamaya katıldı.
     Valiler, bir süre galeriyi inceleyerek fotoğraflarla ilgili bilgi aldı.
     Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir de oylamaya katılarak Ara Güler - Recep Tayyip Erdoğan ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı fotoğraflarını beğendi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AAdan yılın fotoğrafları oylaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER