8. Uluslararası Devrekani Kültür Turizm ve

8. Uluslararası Devrekani Kültür Turizm ve Sanat Festivali -Festivalde yerel ve ulusal basın temsilcilerine plaket verildi


KASTAMONU (A.A) - Devrekani ilçesinde düzenlenen 8. Uluslararası Devrekani Kültür Turizm ve Sanat Festivalinde yerel ve ulusal basın temsilcilerine plaket verildi.
     Devrekani Belediye Otelinde düzenlenen törende konuşan İlçe Kaymakamı Serdar Kaya, basının sadece insan yaşamı ile ilgili değil, dünyadaki yaşama ilişkin tüm bilgileri vatandaşlara ulaştırdığını belirterek Sizin aracılığınızla insanlar bu bilgileri, bu haberleri alıyor. Sizin yaptığınız aynı zamanda bir kamu hizmeti dedi.
     Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Ali Ustaoğlu ise ilde bulunan yerel ve ulusal basın temsilcilerinin, yıllardan beri Kastamonuda ve ilçelerinde olan, ilin geleceğini ilgilendiren her türlü haberi vatandaşlarla buluşturduğunu söyledi.
     Bu sayede hem gurbetteki insanların, hem de Kastamonuda yaşayanların gazetelerden haber alma imkanı bulduğunu aktaran Ustaoğlu, Kastamonumuza ve bölge halkına basın yoluyla yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yine festivalimizle ilgili bundan önceki festivallerde de her zaman desteklerinizi aldık. Bu konuda da teşekkür ediyorum. Anadolu Ajansının Bölge Müdürlüğünün Kastamonuda kurulması da bizim için sevindirici bir olay. Kastamonuda çok büyük bir eksiklikti. Bunu da tamamlamış olduk diye konuştu.
     Konuşmaların ardından, Kaymakam Kaya, Belediye Başkanı Ustaoğlu ve protokol üyeleri tarafından 14 yerel ve ulusal basın temsilcisine plaket verildi.
     İl dışında olması nedeniyle AA Kastamonu Bölge Müdürü Ömer Erim Baştimarın plaketini, AA Kastamonu Muhabiri Sinan Özmüş, Belediye Başkanı Ustaoğlundan aldı.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber 8. Uluslararası Devrekani Kültür Turizm ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER