8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonası

8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonası -Türkiye, Röle kategorisinde bronz madalya kazandı -Bocce Milli Takımı Antrenörü Tükenmez: -Bir ilki daha başardık


MANİSA (A.A) - Türkiye, 8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonasında Basamakın ardından, Röle kategorisinde de bronz madalya kazandı.
     A Milli Takım, Röle kategorisinde yarı final maçında İtalya ile karşılaştı. Rakibine 36-35 yenilen ay-yıldızlılar, şampiyonayı bronz madalyayla tamamladı. Şampiyonada, Çin ve Fransa yarın final maçında altın madalya için karşı karşıya gelecek.
     Bocce Milli Takımı Antrenörü Hüseyin Tükenmez, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonada ikinci bronz madalyayı kazandıklarını hatırlatarak, Dünya Şampiyonasında hem Röle hem de Basamak olmak üzere iki ayrı kategoride madalya kazanarak bir ilki daha başardık. Bütün sporcularımı gösterdikleri performanslarından dolayı kutluyorum. Bocce branşımızda elde ettiğimiz başarılar diğer ülkeler tarafından da takdir edilmeye başlandı. Kısa zaman içerisinde boccenin bütün branşlarında sporcularımızın kürsüye çıkacağına inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Hüseyin Bağış / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber 8. Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER