8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü -MHP Antalya İl Başkanı Çetin: -Eli öpülesi analarımızı, hakkını ödeyemeyeceğimiz bacılarımızı, geleceğimize yön veren hanımlarımızı sadece yılın bir gününde değil, her gününde hatırlamalıyız


ANTALYA (A.A) - MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, kadınların yılın sadece bir gününde değil, her gününde hatırlanması gerektiğini söyledi.
     Çetin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, kadınların gününü kutladı. Kadınların hak ettiği değeri her zaman ve her yerde görmesi gerektiğini vurgulayan Çetin, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Gönül isterdi ki, sinemaya gitti diye bir kadın kardeşi tarafından öldürülmesin, kocası ölünce sorgusuz sualsiz kocasının kardeşi ile evlendirilmesin, en yakınları tarafından eşya gibi pazarlanmasın, 8 Mart çiçekleri sadece doktor, mühendis, öğretmen kadınlarına değil, tüm kadınlarımıza gönderilsin. Eli öpülesi analarımızı, hakkını ödeyemeyeceğimiz bacılarımızı, geleceğimize yön veren hanımlarımızı sadece yılın bir gününde değil, her gününde hatırlamalıyız.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER