8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri -Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin, çalışan kadınları ziyaret etti


MARDİN (A.A) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Nusaybin Kaymakamı Murat Girgin ve eşi Zeynep Girgin çalışan kadınları ziyaret etti.
     Hükümet Konağındaki kurumlarda çalışan kadınları ziyaret eden Girgin ve eşi, Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
     Daha sonra Kadın Danışma Merkezi ve Çok Amaçlı Toplum Merkezini (Çatom) ziyaret eden Girgin, burada çalışan yanı sıra kurslara gelen kadınların da Kadınlar Gününü kutladı.
     Kadınların hayatın her alanında sevgiyi, fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olduğunu kaydeden Kaymakam Girgin, onların hak ettikleri konuma yükselmeleri, geleceğe güvenle bakmaları için topyekün bir eğitim hamlesi ve tüm toplumun katkısı gerektiğini kaydetti.
     Girgin, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, kız çocuklarımızdan başlayarak her yaştaki kadınlarımızın maruz kaldığı ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet yoluyla ortaya çıkan hak ihlallerin biran önce sonlandırılması için yasal düzenlemelerle değil, toplumun her kesiminin katkılarıyla etkili bir şekilde mücadele edilmesini temenni ediyorum. Daha adil ve cinsiyet ayrımcılığının sona erdiği bir dünya vesilesiyle, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, her yaştaki kadınlarımıza sevgilerimi ve en iyi dileklerimi sunuyorum dedi.
    
     Muhabir: Arif Altunkaynak
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER