7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz

7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları -Erzurumda yarın başlayacak oyunlar öncesi teknik delege toplantısı yapıldı


ERZURUM (A.A) - Erzurumda yarın başlayacak, 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları öncesi teknik delege toplantısı yapıldı.
     Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Yoncalık kampüsünde, düzenlenen toplantıda, oyunlara katılan illerin temsilcilerine müsabakalar hakkında bilgi verildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, burada yaptığı konuşmada, 10 ayrı branşta yapılacak müsabakalara yaklaşık 2 bin sporcunun katılacağını söyledi.
     Organizasyonda, aksaklıkların meydan gelmemesi için her ayrıntının düşünüldüğünü belirten Çintimar, şunları kaydetti:
     Yarın başlayacak ve 3 Temmuza kadar sürecek oyunlara, 10 ayrı branşta yaklaşık 2 bin sporcu katılacak. 10 salonda yapılacak olan müsabakaların dostluk içerisinde geçmesini temenni ederim. Erzurumda böylesine anlamlı ve önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı da çok mutluyuz. Sporcularımız oyunlarda badmington, atletizm, basketbol, güreş, judo, işitme engelliler futbol, masa tenisi, tekvando, yüzme, voleybol branşlarında mücadele edecek.
     Konuşmaların ardından, oyunlarda mücadele edecek takımların grupları, çekilen kura ile belirlendi.
     Öte yandan, oyunlar nedeniyle cuma günü, Çifte Minareli Medrese önünden başlayarak, Cumhuriyet Caddesine kadar yapılacak olan kortej yürüyüşünün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın, Erzuruma gelişi nedeniyle cumartesi gününe ertelendiği öğrenildi.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER