7 yaşındaki Emrebeyden Gülşene teşekkür

7 yaşındaki Emrebeyden Gülşene teşekkür -Kastamonunun Taşköprü ilçesinde geçirdiği kaza sonucu traktörün altında kalan Emrebey Atasoy(7), tedavi sürecinde kendisine destek olan AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökha


KASTAMONU (A.A) - Kastamonunun Taşköprü ilçesinde geçirdiği kaza sonucu traktörün altında kalan Emrebey Atasoy(7)tedavi sürecinde kendisine destek olan AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşene teşekkür etti.
     Mustafa Gökhan Gülşenin Taşköprüye geldiğini duyar duymaz, babasıyla milletvekilini karşılayan minik Atasoy, Gülşene yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.
     Tedavi sürecinde 11 kez ameliyat edilen küçük Emrebeyin şu anki durumunu Allahın bir lütfu olarak değerlendiren Gülşen, Emrebey ile yakından ilgilendi.
     Gülşen, minik Emrebeyin önemli bir tedavi sürecinden geçtiğini belirterek, Emrebey kardeşimiz, feci bir kazada traktörün altında kaldı. Çok ağır bir durumda Kastamonudan sevki yapıldı. Antalya Akdeniz Üniversitesinde gerçekleştirilen bir dizi ameliyat sonrasında sağlığına kavuşmuş olması çok güzel. Bu vesile ile bu başarılı ameliyatları gerçekleştiren ve çocuğumuzu sağlığına kavuşturan Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi personelini de tebrik ediyorum. Dünyanın ilgiyle takip ettiği Tıp başarılarına imza atan Üniversite hastanelerimizin sayısının artması bizim için oldukça sevindirici diye konuştu.
     Kastamonuda marka bir tıp fakültesi olmasını istediklerini vurgulayan Gülşen, Kardeşimiz Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde 11 önemli ameliyat geçirdi. Böylesine önemli ameliyatların Kastamonuda da yapılmasını ve Hacettepe markasının Kastamonuda olmasını önemsiyoruz. Vatandaşlarımız bir kısım ameliyat ve tedavi için il dışına gitmek zorunda kalıyor. Hacettepe Tıp Fakültesi hizmete girdiğinde, hemşehrilerimiz il dışına çıkmadan burada da ameliyat olup sağlığına kavuşacak. Bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Marka bir üniversite olmak istiyoruz. Tıp Fakültemizi çok iyi dizayn edip önemli sağlık hizmetlerini Kastamonuda vermek istiyoruz. İnşallah bu bizim dönemimize nasip olacak. şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber 7 yaşındaki Emrebeyden Gülşene teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER