49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali -Festival kapsamında Burdurda festival korteji gerçekleştirildi


BURDUR (A.A) - 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Burdurda festival korteji gerçekleştirildi.
     Şeker kavşağı önünde başlayan festivale Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, aralarında İlyas Salman, Altan Günbay, Coşkun Göğen, Mine Soney, Yakup Yavrunun da bulunduğu sanatçılar katıldı.
     Gazi Caddesinden Köprübaşı kavşağına kadar devam eden korteje vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kortej boyunca vatandaşlar, sanatçılara el sallayarak sevgi gösterisinde bulundu. Daha sonra sanatçılar ve oyuncular Serenler Otelde düzenlenen kokteyle katıldı.
     Burada konuşan Vali Nurettin Yılmaz, Altın Portakal Festivalini televizyonlardan takip ettiğini belirterek, Burdurda bu kadar sanatçı, müzisyen ve oyuncuyu bir arada görmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.
     Türk sinemasının filmleri ile büyüdüklerini ifade eden Yılmaz, Samimiyet isteyen bir nesil olarak büyüdük. O samimiyeti sinemada, müzikte, her alanda yaşadık. Bugün o dönemi hala devam ettiren büyüklerimiz olduğu gibi bugünün genç nesillerinden de bu samimiyeti devam ettiren sinemacılar ve müzisyenler var. Hepsini saygıyla anıyoruz dedi.
     Belediye Başkanı Akkaya ise sanatçı dostlarını Burdurda görmekten son derece memnun olduklarını ifade etti. Burdur halkının sanatçıları büyük coşkuyla karşıladıklarını kaydeden Akkaya, Bu yönüyle de sizlere mahcup olmadığımızı düşünüyorum. Hepinize teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın da Burdurluların kendilerini çok sıcak ağırladıklarını belirterek, sıcak karşılamadan dolayı Burdur halkının temsilcileri olan vali ve belediye başkana teşekkür etti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER