49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivaline doğru -Onur ödülü ve sosyal sorumluluk ödülü verilen sanatçıların film afişlerinden oluşan sergi, festival izleyicileriyle buluşturulacak


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle 6-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 49. Altın Portakal Film Festivalinde onur ödülü ve sosyal sorumluluk ödülü verilen sanatçıların film afişlerinden oluşan sergi, festival izleyicileriyle buluşturulacak.
     Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında bu yıl, onur ödülü ve sosyal sorumluluk ödülü verilen sanatçıların film afişlerinden oluşan bir sergi, festival izleyicileriyle buluşturulacak.
     Altın Portakal ile Taçlananlar Afiş Sergisinde festivalde yaşam boyu onur ödülüne değer görülen yönetmen Duygu Sağıroğlunun yönettiği, Necip Sarıcının yapımcılığını üstlendiği, oyuncular Güler Ökten, Salih Güney, Meral Zeren, İlyas Salman ve sanatta sosyal sorumluluk ödülüne değer görülen Türkan Şorayın rol aldığı filmlerin afişleri yer alıyor.
     Vadullah Taşın koleksiyonunda yer alan orijinal afişlerden oluşan sergi, 8 Ekim Pazartesi günü saat 17.00de Migros Alışveriş Merkezi sergi salonunda açılacak. Altın Portakal ile Taçlananlar Sergisinin açılış kurdelesi, sanatçıların katılımıyla Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AKSAV Şeref Kurulu Üyesi Mustafa Akaydın tarafından kesilecek.
     Yeşilçam nostaljisi yaşatacak olan sergide 35in üzerinde filmin afişi yer alacak.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER