49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film

49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali -Festivaldeki çok sayıda etkinlik, Twitterdan canlı olarak yayınlanacak


ANTALYA (A.A) - 49. Altın Portakal Film Festivalindeki çok sayıda etkinlik, Twitterdan canlı olarak yayınlanacak.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) işbirliğiyle düzenlenen 49. Altın Portakalın çok sayıda etkinliği, çoğunluğu gençlerden oluşan sosyal medya kullanıcılarına aktarmak isteyen festival yönetimi, bu yıl ilk olarak sosyal medya iletişiminin profesyonel olarak yönetilmesi için bir medya ajansı ile işbirliğine yaptı.
     İstanbul Pera Palas Otelinde 4 Eylülde yapılan basın toplantısında başlatılan Twitter üzerinden canlı yayınlama projesi, 49. Altın Portakal Film Festivalinin açılış ve kapanış törenleri, geleneksel festival korteji, açılış kokteyli ve galası, basın toplantıları, film söyleşileri, Halkın Portakalı ödül töreni ve festival programında yer alan birçok etkinlikle devam edecek.
     Popüler sosyal ağlar Twitter ve Facebookun yanı sıra Vimeo, Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google+ gibi sosyal paylaşım sitelerinde de Altın Portakalın resmi sayfaları oluşturuldu. @49AltinPortakal adresindeki Altın Portakal resmi Twitter hesabı bin 600 takipçiye, Facebook.com/AltinPortakalFilmFestivali adresindeki resmi Facebook sayfası da birkaç gün içerisinde yüksek bir beğeni sayısına ulaştı.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 49. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER