473. Uluslararası Manisa Mesir Festivaline doğru

473. Uluslararası Manisa Mesir Festivaline doğru -Festival Komitesi, 13 büyükelçiliği festivale davet etti


MANİSA (A.A) - Manisa Mesir Festival Komitesi, 473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali kutlamalarının daha coşkulu geçmesi için 13 büyükelçiliği ziyaret ederek festivale davet etti.
     İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festival komitesi olarak Ankaraya giderek 13 büyüklelçiliği festivale davet ettiklerini söyledi.
     Bu yıl 473. kez kutlanacak olan Uluslararası Manisa Mesir Festivalinin UNESCO tarafından İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesine alındığını hatırlatan Karaköse, etkinliğin daha görkemli ve daha coşkulu geçmesi için Manisa Vali Yardımcısı Mehmet Yüce başkanlığındaki heyet ile Ankarada bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunduklarını açıkladı.
     Karaköse, şunları söyledi:
     Ankarada yaptığımız ziyaretler kapsamında Mesir Festivali Komitesi olarak Yunanistan, Rusya, Somali, Özbekistan, Kazakistan, Kırgızistan, Nijerya, Azerbaycan, Hindistan, Tayland, Çin, İspanya ve Makedonya büyükelçiliklerini ziyaret ederek 473. Uluslararası Manisa Mesir Festivaline davet ettik. Yapılan daveti kabul eden büyükelçiler, programlarının yoğun olmaması halinde festivale katılacaklarını bildirdiler.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber 473. Uluslararası Manisa Mesir Festivaline doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER