473. Uluslararası Manisa Mesir Festivaline doğru

473. Uluslararası Manisa Mesir Festivaline doğru


MANİSA (A.A) - İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa 2. Altın Lale Türk Sanat Müziği Beste Yarışmasının finalistlerinin belirlendiğini bildirdi.
     Karaköse, Manisa Mesir Festivali Düzenleme Kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada, Manisa Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Manisayı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği tarafından organize edilen 473. Uluslararası Manisa Mesir Festivali kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Manisa 2. Altın Lale Türk Sanat Müziği Beste Yarışmasında finale kalan eserlerin belli olduğunu belirtti.
     Manisadaki ön jüri değerlendirme toplantısında, ödül ve mansiyona değer 10 eserin tespit edildiğini kaydeden Karaköse, yarışmanın finalinin jüri ve halk huzurunda, 11 Mayıs Cumartesi günü yapılacağını bildirdi.
    
     -Trap Skeet Mesir Kupası-
    
     Bu arada festival kapsamında düzenlenen Trap Skeet Mesir Kupası, Vali Parkı Atış Poligonunda gerçekleştirildi.
     Büyük erkekler, genç erkekler ve genç bayanlar kategorilerinde düzenlenen kupada dereceye girenlere ödülleri, Vali Yardımcısı Turgay Ergin ve Belediye Başkan Vekili Azmi Açıkdil tarafından verildi.
     Atıcılık geleneği gereği birinci olanın şapkasının havaya atılıp vurulduğu ödül töreni sonrası, protokol üyeleri ve atıcılar, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber 473. Uluslararası Manisa Mesir Festivaline doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER