47. Cumhurbaşkanlığı Kupası Binicilik Yarışı

47. Cumhurbaşkanlığı Kupası Binicilik Yarışı -Binicilik Federasyonu Başkanı Çapa: -"Akdeniz Oyunlarına gidecek milli takımımızı buradaki sıralama tespit edecek"


KAYSERİ (A.A) - Binicilik Federasyonu Başkanı Tunç Çapa, Akdeniz Oyunlarına gidecek milli takımın Kayseride düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kupası Binicilik Yarışındaki sıralamaya göre tespit edileceğini söyledi.
     Binicilik Federasyonu Başkanı Tunç Çapa, Kayseri Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Metin Özen ve Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Koordinatörü Ali Üstünel, Kadir Has Kongre Merkezinde yarışla ilgili basın toplantısı düzenledi.
     Çapa, 30 bin lira ödüllü 47. Cumhurbaşkanlığı Kupası Binicilik Yarışının Cumhurbaşkanı Gülün memleketi Kayseride gerçekleştirilmesi nedeniyle mutlu olduklarını belirtti.
     Gülün yarışları izleyeceğini, dereceye giren jokeylere ödüllerini vereceğini belirten Çapa, şöyle devam etti:
     "Yarışlar 18-19 Mayısta Kayseride yapılacak. Kayserinin özelliği sayın Cumhurbaşkanımızın doğduğu ve büyüdüğü Anadolunun fevkalade ilerinden biri olması. Hem Cumhurbaşkanlığı Kupası hem de Akdeniz Oyunlarından dolayı yarışmanın önemi çok büyük. Akdeniz Oyunlarına gidecek milli takımımızı buradaki sıralama tespit edecek. Şu ana kadar Cumhurbaşkanlığı Kupası için 23 at angaje oldu. Güzel gösterilerin olduğu bir yarış bizi bekliyor."
     Kayseri Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Özen ise Sümer Stadında yapılacak yarışla ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber 47. Cumhurbaşkanlığı Kupası Binicilik Yarışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER