43. TSYD İzmir Kupasına doğru

43. TSYD İzmir Kupasına doğru -TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş: Renkli bir turnuva bizi bekliyor


İZMİR (A.A) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş, 14 ve 16 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 43. TSYD İzmir Kupasının yeni sezon öncesi kente renk ve heyecan getireceğini söyledi.
     Turnuvanın kura çekimi ve protokol töreni Kültürpark Tenis Kulübünde dernek yöneticileri ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.
     Törende konuşan Okumuş, İzmir Gücü Spor Vakfının da destek sağladığı 43. TSYD Ege Kupasına katılan Altay, Bucaspor, Denizlispor ve Göztepeye teşekkür etti.
     Okumuş, birbirinden değerli kulüplerin katılımıyla, sezon öncesi böyle bir turnuva düzenlemekten ve TSYD Kupası geleneğini yaşatmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirerek, Heyecanlı ve renkli bir turnuva bizi bizi bekliyor. İnanıyorum ki gelecek yıllarda bu gelenek devam edecek dedi.
     Karşıyakanın turnuvadan çekilmesine ilişkin bir soruya karşılık Okumuş, şunları kaydetti:
     Çekilme kararı bizi zor durumda bıraksa da bu Karşıyakanın tasarrufudur, saygı duyuyoruz. Ancak sayın başkanın turnuva 6 ya da 8 takımlı olsa katılacaktık diyerek, çekilme kararının sorumluluğunu almaktan kaçınması bizi üzdü. TSYDye sayın başkanın imzasıyla gönderilen yazıda 4 takımlı turnuvaya katılıyoruz ibaresi açıkca yer alıyor. Ayrıca hiç kimseye takım sayısına ilişkin bir taahhüdümüz olmadı. Denizlispor da başından beri organizasyon planlamasının içindeydi. Denizlispor başkanı Süleyman Urkaya yaklaşımından dolayı teşekkür ediyoruz.
     İzmir Gücü Spor Vakfı Başkanı Tuğrul Yemişçi de 43. TSYD İzmir Kupasına kendilerinin de maddi manevi destek verdiğini belirterek, Turnuvaya katılmayan kulüpleri saygıyla karşılıyoruz. Ancak peşin hükümle seyirciden dolayı ceza alınacak diye turnuvaya katılmamayı doğru bulmuyoruz diye konuştu.
     Toplantıya Altay Profesyonel Şube Sorumlusu Gürhan Özbelge, Bucaspor Yönetim Kurulu Üyesi Çeliker Gökçin ile basın sözcüsü Cumhur Kaynar, Denizlispor adına Ramazan Kaya, Göztepe Başkanvekili Sabri Sadıkların yanı sıra İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Kemal Lale de katıldı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber 43. TSYD İzmir Kupasına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER