32. İzmir Ayakkabı Kış Fuarı sona

32. İzmir Ayakkabı Kış Fuarı sona erdi -Fuarı, 28 ülke ve Türkiyenin 63 ilinden profesyonel ziyaretçi gezdi


İZMİR (A.A) - 31. İzmir Ayakkabı Kış Fuarını 28 ülke ve Türkiyenin 63 ilinden profesyonel ziyaretçinin gezdiği bildirildi.
     İZFAŞtan yapılan yazılı açıklamaya göre, 31 Mayıs-3 Haziran 2012 tarihleri arasında, İzmir Uluslararası Fuar Alanında düzenlenen Ayakkabı Kış-32. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı sona erdi.
     Fuarda, İzmir, Adana, Ankara, Çorum, Konya, Gaziantep, İstanbul, Konya, Sakarya, Trabzon ve Tayvanda üretim yapan 127 firma profesyonel ziyaretçilerle buluştu.
     Fuar için 28 ülkeden ve Türkiyenin 63 ilinden profesyonel ziyaretçi İzmire geldi.
     Dört gün süreyle sadece profesyonel ziyaretçiye açık kalan ve üç holde gerçekleşen fuarda, 2013 kışının bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme modelleri ile çanta, bavul, cüzdan, kemer tasarımları sergilendi.
     İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, İZFAŞ olarak sektöre, kent, bölge ve ülke ekonomisine destek vermek için uğraştıklarını, 32.si düzenlenen Ayakkabı Kış Fuarında çeşitli ticari anlaşmaların yapıldığını kaydetti.
     Örs, İZFAŞ olarak amacımız, Türk fuarcılık sektörünün doğduğu şehir olan İzmirin ve ülkemizin fuarcılık endüstrisine katkı koymaktır. Bu bilinçle ve yürüttüğümüz çalışmaların, umut ettiğimiz sonuçlara ulaşacağı inancıyla, birlikte hareket ettiğimiz örgüt ve kuruluşların yöneticilerine, sektör temsilcilerine, desteğini bizden esirgemeyerek fuarcılığa, ülke ekonomisine ve İzmirin gelişmesine katkı koyan herkese teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Ramazan Ercan
     Yayıncı: Affan Kulunyar
<< Önceki Haber 32. İzmir Ayakkabı Kış Fuarı sona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER