3. Uluslararası Üzüm ve Orcik Festivali

3. Uluslararası Üzüm ve Orcik Festivali -Festival bu yıl İstanbulda yapılacak


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ 3. Uluslararası Üzüm ve Orcik Festivalinin İstanbul Elazığ Günleri kapsamında İstanbulda yapılacağı bildirildi.
     Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kentin tanıtımı açısından büyük önem taşıyan festivalin, 22-25 Kasım tarihleri arasında İstanbulda gerçekleştirilecek olan tanıtım günlerinde gerçekleştirileceğini bildirdi.
     Yaşanan terör olaylarında verilen şehitler nedeniyle geçen ay yapılması gereken festivali ertelediklerini hatırlatan Selmanoğlu, kentin marka değerlerinden olan üzüm, orcik, pekmez, bulamaç gibi tamamen doğal ürünlerin bu kez Elazığ yerine dünya kenti İstanbulda boy göstereceğini ifade etti.
     Selmanoğlu, şunları kaydetti:
     İstanbulda yaşayan hemşehrilerimize unutulmaz bir festival sunacağımızı belirtmek istiyorum. Şehrimizin marka ürünleri arasında yer alan üzüm ve orciği tüm ülke insanına ikram ederek, bu şekilde üreticilerimize de destek sunmuş olacağız. Çeşitli yarışmaların düzenleneceği festivalimizin hayırlı olmasını diliyor, İstanbulda yaşayan hemşehrilerimizi programımıza davet ediyorum.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Emrah Gökmen
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber 3. Uluslararası Üzüm ve Orcik Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER