3. Türkiye Enerji Zirvesi tamamlandı

3. Türkiye Enerji Zirvesi tamamlandı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Dünya Ticaret Merkezinde düzenlenen ve Kayserigazın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3. Türkiye Enerji Zirvesi tamamlandı.
     2023 Türkiye Hedeflerinde Enerji Sektörü ana teması etrafında toplanan ve başkanlığını Enerji Bakanı Taner Yıldızın yaptığı zirve, Anadolunun en büyük ve modern kongre ve sergi komplekslerinden biri olan Kayseri Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleştirildi.
     Zirve kapsamında konusunda uzman kişiler tarafından iki gün boyunca yapılan konferanslarla doğalgaz piyasası, yenilenebilir enerji piyasası ve elektrik piyasasının geleceği hakkında paneller düzenlendi.
     2012 Türkiye Enerji Zirvesi kongre ve sergisinde Almanyanın önde gelen enerji şirketlerinden ve Türkiyede Bursagaz, Kayserigaz ve Ewe Enerjinin ana hissedarı olan EWE Enerji standı da sergi alanında yerini aldı. Yoğun bir ziyaretçi katılımı ile takip edilen stant da Yeşil ile barışık mavi ile dost temiz bir Kayseri için hedefleri doğrultusunda kampanya ve etkinliklerini gerçekleştiren Kayserigaz, Türkiye Enerji Zirvesinde de bakış açısını kuvvetlendirmek, sosyal sorumluluklarını yerine getirmek için çevreci promosyonlu ürünler dağıttı.
     Kayserigaz etkinlik alanında her katılımcıya verdiği özel konserve içerisindeki toprağı ile birlikte ekilmeye hazır Kayserigaz kadife çiçeği tohumu yoğun ilgi gördü.
     Ayrıca Kayserigaz, 10. yılına girerken sektör temsilcileri için özel olarak hazırladığı 10. yıl kataloğu dağıtarak sektördeki farkını resmetmeyi başardı.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber 3. Türkiye Enerji Zirvesi tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER