3 ilin kadın dernekleri Nevşehirde buluştu

3 ilin kadın dernekleri Nevşehirde buluştu


NEVŞEHİR (A.A) - Güney Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen Kadın ve Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının Güçlendirilmesi Hibe Programı kapsamında düzenlenen Türkiyenin Az Gelişmiş Bölgelerindeki Kadın ve Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının Güçlendirilmesi projesi eğitim programına, Nevşehir, Trabzon ve Mardinden 16 kadın derneği katıldı.
     Kapadokya Kadın Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşen 5 günlük eğitim programında, katılımcılara proje geliştirme ve proje yönetiminde kapasite arttırımı konularında bilgi verildi.
     Proje Koordinatörü ve Kapadokya Kadın Derneği Başkanı Hayriye Demirbilek, yaptığı açıklamada, gerçekleştirdikleri eğitim programı ile ortaklıklar kurmayı, projeler geliştirmeyi ve kadın sivil toplum kuruluşlarını güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.
     Kapadokya İmece Kadın Derneği Başkanı Sibel Aplak da, bu projede bulunmaktan çok mutlu olduklarını belirterek, kazandıkları deneyim ile kadınlar için önemli projeler hazırlayacaklarını kaydetti.
     Eğitim programına katılan 24 kişiye sertifika verildi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber 3 ilin kadın dernekleri Nevşehirde buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER