29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı -AK Parti Niğde milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Selvi ile AK Parti Niğde İl Başkanı Özmen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı


NİĞDE (A.A) - AK Parti Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ile AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Kavaklıoğlu, mesajında, 89. yılı kutlanan Cumhuriyetin, aziz Türk Milletinin her türlü imkansızlığa rağmen örnek vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterdiği kahramanlığın eseri olduğunu ifade etti.
     Cumhuriyetin mirasına sahip çıkma konusunda kararlı olduklarını belirten Kavaklıoğlu, şu ifadelere yer verdi:
     Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklal kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyorum.
     AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi de, yayımladığı mesajında, dini ve milli bayramları kutlamanın heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını ifade etti.
     Selvi, mesajında şunları kaydetti:
     Cumhuriyetimiz, bundan 89 yıl önce büyük özveriyle kurulmuş, egemenliğin kayıtsız şartsız Türk Milletine ait olduğu tüm dünyaya ilan edilmiş ve milletimizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda büyük bir adım atılmıştır. Bugün bizlere düşen görev milletimizin refahını arttırmak ve ülkemizi hak ettiği yere taşımaktır. Hükümetimiz bu yolda kararlı adımlarla ilerlemekte, başarılı politikalarımızla ülkemiz istikrarlı bir biçimde büyümekte ve kalkınmaktadır. Cumhuriyetin sağladığı birlik ve huzur ortamı sayesinde ülkemiz her alanda sağlam adımlar atabilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve Niğdeli hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.
     Ak Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen ise, Türk Milletinin çağlar boyunca varolma şuuru ortaya koyarak, her zaman aynı ruh ve inançla bu ruhu hep diri tuttuğunu belirtti.
     Ak Partinin, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girmesi için azim ve kararlılıkla hizmetlerine devam ettiğini ifade eden Özmen, Bu hedefe ulaşabilmek için, tek vücut olarak millet olabilmek ve bunun gereklerini yerine getirip devletimizi güçlendirip yaşatabilmenin önemli olduğunun bilincindeyiz. Büyük bir devlet olmak için ideal bir millet olmalıyız. Bizler kendi milletimize faydalı olmaya azmetmiş insanlarız. Menfaatlerimizi her zaman için geri plana alarak, milletimizin menfaatlerini en öncelikli hedef haline getirdik dedi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER