24. Vergi Haftası

24. Vergi Haftası -Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Candan, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığınca 24üncü Vergi Haftası dolayısıyla resim ve fotoğrafçılık sergisi düzenlendiğini bildirdi


ANKARA (A.A) - Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Şinasi Candan, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığınca 24üncü Vergi Haftası dolayısıyla resim ve fotoğrafçılık sergisi düzenlendiğini bildirdi.
     Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan fotoğrafçılık ve resim topluluklarına katılan Maliye Bakanlığının çeşitli birimlerinde görevli personelin eserlerinin bulunduğu sergi, Milli Piyango İdaresi Talih Kuşu Sanat Galerisinde açıldı.
     Candan, burada yaptığı konuşmada, 24. Vergi Haftası dolayısıyla Ankara Vergi Dairesi Başkanlığınca böyle bir etkinliğin düzenlendiğini belirtti.
     Çalışanların kendi dünyalarını aksettirmeleri amacıyla düzenlenen faaliyetlerin yaklaşık 1 yıl sürdüğüne değinen Candan, resim ve fotoğrafçılık topluluğuna katılan personelin yanı sıra kurum kreşine giden çocukların eserlerinin de sergide bulunduğunu kaydetti.
     Candan, konuşmasının ardından sergide eseri bulunan personele hediye verdi.
     Sergi 2 Marta kadar gezilebilecek.
    
     Muhabir: Arife Yıldız Ünal
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER