24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -AK Parti Bitlis Milletvekili Kiler, kutlama mesajı yayımladı


BİTLİS (A.A) - AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Kiler, kutlama mesajında, öğretmenlerin en büyük gayesinin, çağdaş bilgilerle donatılmış, ilkeli ve erdem sahibi bir nesil yetiştirmek olduğunu belirtti.
     Araştıran, sorgulayan, üreten bir gençlikle, ülkenin geleceğinin daha da aydınlık olacağını kaydeden Kiler, şunları ifade etti:
     Milli Eğitim Bakanlığımızın son yıllarda yapmış olduğu çalışmalar, ülkemizin eğitimde çağ atlamasını sağlamıştır. İlimizde çağa uyum sağlayarak, büyük bir değişim ve gelişim göstermiştir. Bütün okullarımız teknolojiyle donatıldı. Bitliste yeni derslikler yapılarak ve fiziki ihtiyaçlar giderildi. Yapılan çalışmalarla ilimiz sınavlarda üst üste başarılar yakalayarak, özlenen ve beklenen başarıyı elde etti. Öğretmenlerimizin de fedakar çalışmaları sonucunda, Bitlis kabuğunu kırarak aydınlık yarınlara doğru koşar adımla ilerlemekte. Başarıların yakalanmasında emek sahibi olan başta öğretmenlerimizi, eğitim çalışanlarımızı ve yöneticilerimizi bir kez daha kutluyorum. Ancak daha çok çalışmamız gerektiğini de unutmamalıyız.
     Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır diyen Kiler, Türkiyenin aydınlık geleceğini oluşturma adına emeklerini esirgemeyen öğretmenlerin yanında olacaklarını kaydetti.
     Kiler, Bu vesileyle omuzlarındaki ağır yüke rağmen hiçbir zaman durmayan ve duraklamayan öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER