24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü -Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi Başkanı Ağaç: Temennimiz, öğretmenlerin yeterliğini, fedakarlığını ve mensubu olduğu topluma hizmet etme aşkını bütün toplumun görmesidir


GÜMÜŞHANE (A.A) - Eğitim-Bir-Sen Gümüşhane Şubesi Başkanı Veli Ağaç, temennilerinin, öğretmenlerin yeterliğini, fedakarlığını ve mensubu olduğu topluma hizmet etme aşkını bütün toplumun görmesi olduğunu bildirdi.
     Ağaç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, hak ettiği saygıyı görmeyen öğretmenlerin, öğrencilerine daha iyi bir gelecek, daha güçlü bir Türkiye, daha adil bir ülke hedefini anlatmada zorlanacağını belirtti.
     Kendisi saygıya muhtaç hale getirilen öğretmenlerden, öğrencilerine, insana ve haklarına saygı duymayı ve insan onurunu esas almayı öğretmelerinin beklendiğini ifade eden Ağaç, şöyle devam etti:
     Biz, öğretmenliğin ne kadar yüce bir meslek olduğunu sadece 24 Kasımlarda haykıranlardan olmayacağız. Biz, öğretmenlerimizin hak ettiği saygıyı gördüğü ve her an yaşadığı bir Türkiye resmi oluşturuluncaya kadar her zaman ve zeminde öğretmenin değerini haykırmaya devam edeceğiz. İlme, irfana ve alime saygıyı esas alan bir medeniyetin devamı olan Türkiyede öğretmenlere yürüttükleri kutsal mesleğin maddi karşılığının hakkıyla ödenmemesinin yanı sıra manevi karşılığı olan saygı da çok görülüyor. Öğretmenler yetersiz ve çalışmıyor gibi yaklaşımları kabul etmemiz mümkün değildir. Temennimiz, öğretmenlerin yeterliğini, fedakarlığını ve mensubu olduğu topluma hizmet etme aşkını bütün toplumun görmesidir.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER