24 Kasım Öğretmenler Günü Torulda kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Torulda kutlandı


GÜMÜŞHANE (A.A) - 24 Kasım Öğretmenler Günü, Torul ilçesinde törenle kutlandı.
     Namık Kemal İlkokulu Konferans Salonunda düzenlenen törene Torul Kaymakamı Recai Karal, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Mehmet Kuşçu, Belediye Başkanı Selami Bostan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, kurum müdürler ve öğretmenler katıldı.
     İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Kurt, burada yaptığı konuşmada, bir ülkenin geleceğine verdiği önemin, öğretmenlere verilen değerle ölçüldüğünü belirterek, başka hiçbir meslek grubunun öğretmenler kadar geleceğe etki etme imkanına sahip olmadığını söyledi.
     Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğretmen ve öğrencilerin okudukları şiirlerin ardından, yeni atanan 22 öğretmen, ant içti.
     Törende emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgesi verildi. Torul Şehit Tamer Özdemir Çok Programlı Lisesi Müdür Başyardımcısı iken nisan ayında yaşamını yitiren Dursun Terzinin hizmet şeref belgesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal tarafından babası gibi öğretmen olan kızı Sibel Terziye verildi. Terzi, törende gözyaşlarını tutamadı.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 24 Kasım Öğretmenler Günü Torulda kutlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER