23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor -Biga Fenerbahçeliler Derneği, etkinlikler kapsamında 100 çocuğa bisiklet dağıttı


ÇANAKKALE (A.A) - Biga Fenerbahçeliler Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 100 çocuğa bisiklet dağıttı.
     Dernek binasında düzenlenen törene, Biga Kaymakamı Fatih Genel, Belediye Başkanı Mehmet Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin, Doğtaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, daire amirleri, oda başkanları, köy muhtarları ve okul müdürleri katıldı.
     Dernek Başkanı Şadan Doğan, törende yaptığı konuşmada, 2004 yılından bu yana 23 Nisan etkinliklerine geleneksel olarak devam ettiklerini söyledi.
     Şimdiye kadar bin 200 bisiklet ve 407 tekerlekli sandalye dağıttıklarını belirten Doğan, "Küçük, büyük, engelli demeden insanlar arasında dayanışma, sevgi ve saygıyı yaymak için elimizden geldiğinizce Bigalıları sevindirme çabasındayız" dedi.
     Daha sonra, aralarında Suriyeden gelen ailelerin çocuklarının da bulunduğu 100 çocuğa bisikletleri, protokol üyeleri tarafından verildi.
    
     Muhabir: Serten Akkaya / Burak Akay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER