23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -CHP Artvin Milletvekili Bayraktutan: "Yarının büyükleri çocuklarımızın sevincini ve coşkusunu paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum"


ARTVİN (A.A) - CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, yarının büyükleri çocukların sevincini ve coşkusunu paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu bildirdi.
     Bayraktutan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 23 Nisan 1920nin Türk milleti için tarihi değer taşıyan dönüm noktası olduğunu ifade ederek, 23 Nisanın Türk milletinin egemenliğini eline aldığı ve vatanına sahip çıktığı gün olduğunu vurguladı.
     Bu anlamlı günde TBMMnin açılmasına önderlik eden Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkü, İstiklal Savaşının tüm kahramanlarını, şehitleri, Birinci Meclis üyelerini saygı, minnet ve şükranla andığını belirten Bayraktutan, şunları kaydetti:
     "Bütün ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinden öpüyorum. Yarının büyükleri çocuklarımızın sevincini ve coşkusunu paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. TBMMnin açılışının 93. yılını kutlamanın mutluluğu ve kıvancı içinde tüm vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayıp, Ulu Önder Atatürkü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bir kez daha şükranlarımla anıyorum."
    
     Muhabir: Yusuf Okur
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER