2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Oyunlar kapsamındaki binicilik yarışlarına, Adana Atlı Spor Kulübü ev sahipliği yapacak


ADANA (A.A) - Mersinde düzenlenecek 2013 Akdeniz Oyunları kapsamındaki binicilik yarışlarına Adana Atlı Spor Kulübü ev sahipliği yapacak.
     2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy ile Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Bülent Büyükiz binicilik yarışlarının Adana Atlı Spor Kulübü Tesislerinde düzenlenmesine ilişkin protokolü imzaladı.
     Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, mevcut alt yapının oyunlar için gereken standartlara kavuşturulması sayesinde devlet ve milletin kazançlı çıkacağını belirterek, Bu işbirliğinin ve Akdeniz Oyunlarının Mersine ve Adanaya hayırlar getirmesini diliyorum dedi.
     Aksoy da, 20-30 Haziran 2013 tarihlerinde düzenlenecek 17. Akdeniz Oyunları kapsamındaki kano, kürek, hentbol ve binicilik yarışlarının Adanada yapılacağını belirterek, şöyle devam etti:
     Adana Atlı Spor Kulübü Tesislerinin Akdeniz Oyunları gibi uluslararası bir yarışmada sahip olunması gereken standartlara kavuşması için işbirliği yapacağız. Bu işbirliğimizin sonucunda inşallah burası uluslararası turnuva standartlarına kavuşacak ve bundan sonra da Adanada bu nitelikteki organizasyonların yapılmasının önü açılmış olacak.
     Protokol imza törenine, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi katıldı.
    
     Muhabir: Adana / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER