20. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları

20. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları -Bu yıl Yunus Emre anısına ve Aşk teması üzerine düzenlenecek şiir akşamlarının tanıtım toplantısı yapıldı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Valisi Muammer Erol, 20. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları etkinliğini tanıttı.
     Vali Erol, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü Misafirhanesinde 20. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları tanıtım toplantısında, etkinliklerin 21 Haziranda başlayacağını, 24 Haziranda ise sona ereceğini söyledi. Her yıl etkinliklerin farklı anı ve temaları işlediğini, bu yıl Yunus Emre anısına ve Aşk teması üzerinde şiir akşamlarının gerçekleşeceğini belirten Erol, Yunus Emre ve aşkın arasında da ilahi olduğunu dikkati çekti.
     Kentteki tüm kurum ve kuruluşların etkinliklere sahip çıktığını anlatan Erol, bu yıldan itibaren Elazığlıların da esnafıyla, tüccarıyla her yaştan vatandaşıyla bu işi sahiplenmesi ve içinde olması gerektiğine vurgu yaptı.
     Yetkililerin, kamu kurum ve kuruluşların dışındaki insanların da buna katılması için kendileriyle bundan sonraki aşamada birebir görüşeceklerini ifade eden Erol, şunları kaydetti:
     Bundan neyi kast ediyoruz. Bu zamana kadar 19u yapılan Hazar Şiir Akşamları etkinliklerine baktığınızda hiçbir görüntüde herhangi bir sponsor logosu görmediniz. İstiyoruz ki; bundan sonra baktığınızda küçükte olsa sponsor logosu görelim. O vesileyle de bu işi şehre sahiplendirme konusunda ciddi bir adım attırmış olalım. Sadece hiçbir katkısı olmadan izleyici olarak gelmek insanlarımızın işin içine çok da çekmiyor. Emeksiz nimetin çok da kadri kıymeti olmuyor gibi geliyor bize.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber 20. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER