2. Organize Sanayi ve İşadamları Derneğinden

2. Organize Sanayi ve İşadamları Derneğinden AK Parti İl Başkanı Tüfenkciye ziyaret


MALATYA (A.A) - 2. Organize Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı Kerem Günay ve beraberindekiler, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkciyi ziyaret etti.
     AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Tüfenkci, ziyarette yaptığı konuşmada, çözüm sürecine değindi. Süreçle işadamları ve yatırımcıların rahat bir nefes alacağını belirten Tüfenkci, "Türkiye olarak yaşamakta olduğumuz bu süreç bir umut sürecidir. Çözüme yönelik atılan adımların sanayicilerimiz ve işadamlarımız tarafından desteklenmesi bizleri memnun etmiştir" dedi.
     Değerlerden ödün vermeden terör belasını Türkiyenin başından atma gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Tüfenkci, şunları kaydetti:
     "Tek derdimiz, tek çabamız insanlarımızın daha demokratik, daha huzurlu bir ortamda yaşamasıdır. Dolayısıyla tek derdimiz milletimizin refahıdır, huzurudur. Bugüne kadar bu ülkeyi hep korkular üzerinden yönetmeye çalıştılar ve yine son dönemde yaşanan gelişmelerle de halka korku pompalamaya çalışıyorlar. Ülke bölünüyor, parçalanıyor, eyaletler, federasyonlar oluşuyor diye gerçekle alakası olmayan fitne fesat duygularla halkın kafasını bulandırıyorlar, birileri tarafından uydurulan senaryolar dile getiriyorlar. Türkiyede ileriye yönelik her adımda bu fitne, fesatları görmek mümkün. Kalkınma Ajansları kurulduğunda muhalefet ülkeyi bölüyorsunuz, federasyon geliyor diyordu. Yerel Yönetimler Yasasında aynı terane. Çözüm sürecinde, yeni anayasada, başkanlık sisteminde yine aynı terane. Bizim inandığımız görüşte korkularla, uydurma senaryolarla devlet yönetimi yoktur. Türkiye bir kabile devleti değildir. Köklü, asil ve birlikteliği, kardeşliği asırlara dayanan halklardan oluşan bir ülkedir. Bunu herkesin iyi bilmesi gerekir."
     2. Organize Sanayi ve İşadamları Derneği Başkanı Günay da çözüm sürecine destek verdiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber 2. Organize Sanayi ve İşadamları Derneğinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER