19. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa

19. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri -Etkinlikler kapsamında sanatçı Atiye konser verdi


TOKAT (A.A) - Erbaa Belediyesinin 19. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde sanatçı Atiye sahne aldı.
     İlçe stadyumunda binlerce kişinin izlediği konserde hayranlarıyla buluşan Atiye, yaklaşık bir buçuk saat boyunca Türkçe, İspanyolca, Arapça ve İngilizce şarkılar seslendirdi. Atiyenin sergilediği davul şov hayranlarını coşturdu. Sahneye çıkan bir kişi sanatçıya Erbaaspor Atiye yazılı forma hediye etti.
     Konsere, MHP Genel Başkan Yardımcısı Reşat Doğru, Erbaa Kaymakamı Erdal Çakır, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda kişi katıldı.
     Atiye, konserin ardından kaldığı otelin bahçesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun, Eurovision ile adınız çok anılıyor. Sizin de katılmak istediğinizi biliyoruz. Hala bu isteğiniz devam ediyor mu- şeklindeki sorusu üzerine Atiye, Hayranlarım beni o konuda çok destekledi. Bu beni çok mutlu etti. Bu tabi ki de çok özel bir şey. Adım geçtiği zamanlar gerçekten düşünmeye başladım. Ama şu an çok düşünmüyorum dedi.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 19. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER