19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Ali Benli, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Benli, mesajında, Türklerin tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir millet olduklarını belirterek, 19 Mayıs 1919da Samsunda yakılan Türkün istiklal ateşinin önünde emperyalist güçlerin kirli emellerinin olduğunu belirtti.
     Ya istiklal ya ölüm parolasıyla yola çıkan Türk milletinin zoru başarıp, imkansızı mümkün kıldığını ifade eden Benli, şöyle devam etti:
     "İstiklal Savaşının bütün cephelerinde kahramanca savaşıp düşmanlara diz çöktürüp baş eğdiren kahraman ecdadımızı, fatihalar ve hayır dualar ile yad ediyoruz. Milli değerlerimizin, milli bayramlarımızın değersizleştirilmesi, içlerinin boşaltılmaya çalışılmasına yönelik girişimlerin de tesadüf olmadığını biliyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı, Mustafa Kemal Atatürk, Türk Gençliğe Hitabesinde; günümüzde yaşananlara, yıllar öncesinden dikkat çekmiştir."
     Benli, ayrıca inancın büyük bir kuvvet olduğunu ve milli birliğin pekişmesine vesile olması dilekleriyle Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER