19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı -Antalya Valisi Altıparmak: -"Gençlerimizin geleceğe emin adımlarla ilerlerken, toplumumuzu derinden etkileyen tüm olumsuzluklardan uzak durmaları, böylece ailelerine ve ülkelerine y


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, "Gençlerimizin geleceğe emin adımlarla ilerlerken, toplumumuzu derinden etkileyen tüm olumsuzluklardan uzak durmaları, böylece ailelerine ve ülkelerine yararlı bireyler olarak yetişmeleri gerekmektedir" dedi.
     Vali Altıparmak, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türkiyenin kalkınmasını sağlayacak gençlerin, modern çağın gereklerine uygun olarak yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı.
     Altıparmak, mesajında şu görüşlere yer verdi:
     "Gençlerimizin geleceğe emin adımlarla ilerlerken, toplumumuzu derinden etkileyen tüm olumsuzluklardan uzak durmaları, böylece ailelerine ve ülkelerine yararlı bireyler olarak yetişmeleri gerekmektedir. Türk milletinin tüm bireyleri, bu konuda gençlerimize güvenerek, geleceğe umutla bakmaktadır."
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER